Smartlog v3 » Tagarbejde » Find en skirejse
Opret egen blog | Næste blog »

Tagarbejde

Her på bloggen kan du læse om tagdækning og andre ting relateret til tagarbejde

Find en skirejse

11. Nov 2010 15:42, ssblogger

Hvis du ikke har opdaget det, så er vinteren på vej, og det betyder jo bla at det er ved at være tid til skirejser.
Selvom vi bor i et land, hvor vi ikke ligefrem har bjerge eller normalt får ret meget sne, så er vi danskere vilde med at stå på ski. Og der er da også rigtig mange rejsebureauer, som tilbyder skirejser til alverdens lande.
I Europa er lande som Sverige, Norge, Tyskland, Schweiz og Østrig bla nogle af de mest foretrukne destinationer når familien Danmark kigger efter skirejser.
Prisniveauet varierer en smule, men det er i høj grad også afhængig af hvilken luksus du forlanger, og om det er en komplet skirejse, hvor der er inkluderet liftkort og alt det andet, som skal bruges.

Men de senere år er det blevet mere og mere normalt at tage længere væk at stå på ski. Lande som USA og Canada har store skisportsområder, og der er nogle rigtig flotte hoteller imellem. Men det er klart, at jo længere man vil rejse væk, desto dyrere er det normalt også. Men igen, så kan det jo også være for kedeligt at tage samme sted hen 10 år i træk, så hvis du vil prøve noget nyt, så prøv da at tjekke priser og muligheder udenfor Europa. I vil helt sikkert få en oplevelse, der er lidt anderledes end blot at tage til Østrig eller lignende.
Skal man tage længere væk på skiferie, så kan I også overveje om ikke det skulle være 10 eller 14 dage i stedet for 1 enkelt uge. Rejsen frem og tilbage bliver nemlig ikke dyrere af, at I bliver lidt længere væk. Så prisen pr dag bliver væsentlig billigere, og samtidig har I bedre tid til at se nogle af de lokale seværdigheder