Smartlog v3 » Tagarbejde » Gsm styring
Opret egen blog | Næste blog »

Tagarbejde

Her på bloggen kan du læse om tagdækning og andre ting relateret til tagarbejde

Gsm styring

2. Aug 2012 10:35, ssblogger

Ankom altid til et opvarmet hus

Kender du også til at ankomme til et sommerhus eller lignende, som er koldt og tager lang tid at varme op, fordi ingen har været der længe? Det problem kan du nu slippe for på en nem og enkel måde, nemlig ved hjælp af noget der kaldes gsm styring.

 

Gsm styring er et varmestyringssystem. Selve systemet udgøres af en boks, som placeres i den bolig, hvor du ønsker at kunne styre temperaturen. Det kan for eksempel være dit eget hjem, dit sommerhus, en lejlighed eller hus i udlandet eller noget helt andet. Systemet styres via din mobiltelefon via sms, således at du altid kan sikre den ønskede temperatur i for eksempel sommerhuset, og der vil være dejligt varmt, når du ankommer.

 

Hold styr på temperaturen med gsm styring

Eksempelvis kan du tænde for varmen i sommerhuset, dagen før du ankommer til det. På den måde vil huset være klar til brug med det samme du ankommer, og du behøver ikke at bruge unødvendig tid på at varme huset op, før det er klar til hygge og afslapning. Hvis du ønsker, at sommerhuset eller dit eget hjem skal have en konstant temperatur, vil du med gsm styring hele tiden kunne følge med i temperaturen via mobiltelefonen, og vil blive informeret via sms hvis der forekommer udsving i temperaturen.

 

På den måde er du altid sikker på at have styr på temperaturen i for eksempel dit sommerhus. Det kan også være en rigtig god løsning til dit eget private hjem. Så er du altid sikker på, at dit hjem er den rette temperatur når du kommer hjem fra arbejde eller ferie, og kan altid holde øje med udsving i temperaturen det pågældende sted.

 

Vær på forkant med uheldene

Derved er du også altid på forkant med uheldene. Hvis dit varmeapparat, uanset om det er i dit eget hjem, eller om det er i sommerhuset hvor du ikke kommer helt så tit, bryder sammen, kan du med gsm styring undgå eventuelle frostskader på huset og derved spare mange penge.

 

Gsm styring har en fornuftig pris, og kan spare dig for mange gener og skader på for eksempel et sommerhus, hvor du ikke kommer forbi hver dag. Vil du også gerne have styr på temperaturen og altid komme hjem til et hus, der har den rigtige temperatur, så er gsm styring også noget for dig. Systemet er helt enkelt, og alle kan finde ud af det. Vil du også gerne have del i alle fordelene ved gsm styring, så find en udbyder nær dig, så vil du altid have styr på temperaturen.

Relaterede