Smartlog v3 » Tagarbejde » Lamper
Opret egen blog | Næste blog »

Tagarbejde

Her på bloggen kan du læse om tagdækning og andre ting relateret til tagarbejde

Lamper

23. Jan 2012 11:50, ssblogger

Lysets energi.
Lys er en form for strålende energi, der bevæger sig i bølger, der består af vibrerende elektriske og magnetiske felter. Disse bølger har både en frekvens og en længde, de værdier, som adskiller lys fra andre former for energi på det elektromagnetiske spektrum.
Synligt lys, som kan ses på det elektromagnetiske spektrum, repræsenterer et snævert bånd mellem ultraviolet lys (UV) og infrarød energi (varme). Disse lysbølger er i stand til spændende øjets nethinde, hvilket resulterer i en visuel fornemmelse kaldet syn. Derfor ser kræver en fungerende øje og synligt lys.
Light kan produceres af naturen eller af mennesker. "Kunstig" lyset er typisk produceret af belysningssystemer, der omdanner elektrisk energi til lys. Næsten alle belysningssystemer gøre dette enten ved at føre en elektrisk strøm gennem et element, der varmer, indtil den lyser, eller gennem gasser, indtil de bliver glade og producerer lys energi.
Gløde lamper kilder er et eksempel på den første metode, kaldet forglødning. Nuværende er passeret gennem en glødetråd, som opvarmer indtil den lyser. Fordi denne metode anses spild (de fleste af den energi ind i lampen forlader den som varme i stedet for synligt lys, var andre lyskilder pioner, der er afhængige af gasformig udledning metode, herunder lysstofrør, højintensive udladningslamper (HID) og lav-tryk natrium lyskilder.

Lysudbytte.
Belysning Metrics: mængde, kvalitet, effektivitet
Da omkring 85% af menneskers indtryk er visuelle, korrekt mængde og kvalitet af lys er afgørende for optimal ydeevne. Missionen for belysning ledelse er at give den optimale mængde og kvalitet af lys til sine brugere til de laveste driftsomkostninger.
Belysning målinger bruges til at forstå og forudsige, hvordan en belysning systemet vil fungere. De beskæftiger sig med mængden af ​​lys (lysudbytte og lys niveauer), kvaliteten af ​​lys (lysstyrke og farve), og armatur effektivitet (elvirkningsgrad og hvor meget lys forlader stativ).
Luminous Flux (Light Output). Dette er mængden af ​​lys, der forlader lampen, målt i lumen (lm). Lamper er vurderet i både indledende og betyder lumen.
Indledende lumen viser, hvor meget lys der produceres, når lampen er stabiliseret, for lysstofrør og høj intensitet udledning (HID-lamper), er den typisk 100 timer.
Mean lumen angiver den gennemsnitlige lyseffekt over lyskildens nominelle levetid, der afspejler den gradvise forringelse af ydeevne på grund af rigor af fortsat drift, til lysstofrør, er dette normalt bestemmes ved 40% af den nominelle levetid.

Påvikning af lyset.
En række faktorer påvirker en lampe lys output over tid, herunder lampe lumen afskrivninger, lampens samspil med den ballast, forsyningsspænding variationer, snavs eller støv på lampen, og den omgivende temperatur i armaturet.
For at undgå forvirring, opmærksom på, at "lumen" er et begreb, også bruges til at beskrive et armatur er lysudbytte, ikke bare en lampe er. Endnu flere faktorer kan påvirke lyseffekten i dette tilfælde, herunder fordeling karakteristika af armaturet.

Kommentarer

  1. burberry outlet
    10. Jul 2012 11:07
    1

    single spark can start a prairie fire, the potential, quickly captured inside and outside the circle of people's heart