Smartlog v3 » Tagarbejde » nattøj
Opret egen blog | Næste blog »

Tagarbejde

Her på bloggen kan du læse om tagdækning og andre ting relateret til tagarbejde

nattøj

22. Dec 2011 17:05, ssblogger

Nattøj – lang eller kort.
Det er ikke altid helt nem at finde ud af hvornår man skal skifte fra lange ærme nattøj til kort ærmet nattøj eller fra kort til lang ærmet nattøj. Man vil jo gerne at sit barn har det dejlig om natten og i sit nattøj, at de ikke ligger og fryser eller sveder. Det er værst med at give passende nattøj på junior børn, da de ligger i deres egen seng og måske endda på sit egen værelse, og de har en tendens til at smide dynen midt om natten eller putter sig helt ned under dynen. I den alder vil man jo også helst at de sover igennem hele natten, men hvis de vågner fordi de fryser eller sveder eftersom de har forkert nattøj på er det altså ikke nemt længere. Der er det nemmere med de helt små, deres nattøj er som regel en dragt med eller uden fødder, der er ikke så mange babyer der sparker deres dyne af, og man har dem for det meste lige ved sin side. Så nattøj til de mindste syntes jeg er noget nemmere at finde end til de lidt større, som også er ved at få deres egen mening om hvad for nattøj de vil have på.
Hvad med piger og nattøj? Er det kun natkjoler de vil have på eller har de det lige så godt i almindelig nattøj. Det er meget forskelligt, hvornår pigerne begynder at ville have natkjole på og ikke almindelig nattøj på, det har også lidt at gøre med forældrene om hvornår de viser pigerne at man kan sove i en natkjole. Der kommer flere muligheder i tøj valg, når de små begynder at blive større. Med hensyn til nattøj, så kan man jo tage udgangspunkt i sig selv, hvor meget tøj tager man selv på når man skal sove.


Nattøj til junior.
Det kan være en god ide at tænke over hvad slags nattøj der bliver købt til de lidt større. Er de i en alder hvor det hele skal være sej, også deres nattøj, eller er de der hvor de ikke rigtig gider og have noget af det på mor finder frem. Er de der hvor det nattøj mor kommer med ikke duer, er det med at finde noget farvestrålende og noget med motiver på. Nattøj med traktor på eller et lang tog. Dyre billeder er et hit hjemme hos os, så kan man lege et dyr der skal ind og sove. Så når mor skal købe nattøj næste gang, så tænk på hvad junior kan lide at lege med og overføre det til nattøjet. Det samme gælder for de seje børn. Tænk på hvad børnene kan lide, ikke hvad mor syntes er smart.
 

Kommentarer

  1. burberry outlet
    10. Jul 2012 11:07
    1

    single spark can start a prairie fire, the potential, quickly captured inside and outside the circle of people's heart

Relaterede