Smartlog v3 » Tagarbejde » Plastkasser med låg
Opret egen blog | Næste blog »

Tagarbejde

Her på bloggen kan du læse om tagdækning og andre ting relateret til tagarbejde

Plastkasser med låg

12. Dec 2017 09:45, ssblogger

Der finde mange forskellige former for slidstærke, anvendelige plastkasser. Disse kasser i plast fås til flere forskellige og specifikke formål og med forskellige slags låg til. Plastkasserne kommer i mange forskellige designs og størrelser. Blandt andet vil du finde både E-kasser, S-kasser, R-kasser, thermo- og kølekasser, specialkasser, craemer kasser, foldekasser, brødkasser, CB-kasser, unista kasser, cateringkasser, frugt- og grøntkasser, fiskekasser samt gartnerkasser.

Plastikkasser fås med både dækplader, som tilkøbes - eller med integrerede låg på selve kasserne, som eksempelvis er tilfældet for transportkasserne. Kasser med låg er ideelle, når der skal transporteres indhold, som helst skal blive hvor det er, og som skal være præsentabelt både før og efter transporten. Endvidere er plastkasser med låg praktiske i husholdningen til opbevaring af ting og sager eller fødevarer, som skal beskyttes optimalt, det har jeg selv god erfaring med i min familie. Korrekt fødevarehåndtering er vigtigt, specielt når det kommer til catering og restauration. Med plastikkasser vil du være sikker på, at du håndterer dine fødevarer helt optimalt i forhold til alle regler på området.

Endvidere tilbydes der foldekasser i plast, også med låg. Foldekasserne er yderst funktionelle, da de kan foldes sammen og stilles væk, hvor de ikke optager nogen betydelig plads. Dette er også en fordel, hvis plastkasserne skal anvendes til privat brug, hvor man normalt ikke har specielt meget plads til opbevaring af denne slags, det har vi i hvert fald ikke hjemme hos mig. Plastkasser med låg er praktiske, når man eksempelvis har været ude og samle frugt eller andre fødevarer, som du ønsker skal stå i en garage, i et skur eller lignende. Her er det også smart og hensigtsmæssigt med låg, da man ønsker at undgå mus og diverse andre dyr i frugt- eller grøntkasserne. Tilmed er kasserne perfekte til opbevaring af diverse ting og sager i husstanden.

Plastkasserne kan meget nemt stables både med og uden indhold, hvilke er gavnligt når de eksempelvis skal transporteres. Kasserne leveres i flere forskellige farver, såsom blå, hvid, grøn, grå, sort, rød, gul og i en transparent model, hvilket muliggør, at de nemt vil kunne sorteres efter indhold, som kan være ideelt, når der transporteres store mængder af indhold i kasserne. Lågene kan også købes i flere forskellige farver, og dermed kan du selv designe netop den sammensætning, som er hensigtsmæssig for dig eller din virksomhed.

Plastkasser med låg fra DTE kan varmt anbefales til alle former for brug og korrekt håndtering af alle former for fødevarer.

Relaterede