Smartlog v3 » Tagarbejde » Smarte lysekroner
Opret egen blog | Næste blog »

Tagarbejde

Her på bloggen kan du læse om tagdækning og andre ting relateret til tagarbejde

Smarte lysekroner

16. Jan 2013 15:01, ssblogger

Lysekroner
Mangler du ny belysning til dit hjem? Det kan ofte blive kedeligt og en smule sterilt med traditionelle lamper til oplysning af boligen. Et godt alternativt til dette er lysekroner. Lysekroner har et specielt blødt og behageligt lys, som er medvirkende til, at rummet får en hel unik og hyggelig stemning over sig, som almindelige lamper ikke kan give. Desuden giver lysekroner alting rummet et ekstra pift, da de som oftest er smukke og meget charmerende. De kan fås i mange, mange forskellige variationer og modeller, så ligegyldigt hvilken stil, du gerne vil indrette dit hjem i, burde du kunne finde en lysekroner, som matcher disse behov! 

Luksuslamper
Man kan godt sige, at lysekroner er en form for luksuslamper. Hvis man har brug for effektiv og praktisk belysning, er det ikke lysekroner, man vælger. Du skal vælger at købe nye luksuslamper til dig, hvis du mener, at de vil løfte din dagligstue, spisestue eller hele dit hjem op på et nyt niveau. Og eftersom du kan få lysekroner i så mange forskellige former, kan du sætte den op i lige det rum, du vil. Skal det være en traditionel lysekrone i sølv eller messing? Eller måske guld? Eller skal det være en mere moderne variation, som måske passer bedre ind, hvis du allerede har indrettet dig efter denne stil? Det er heldigvis helt op til dig. Det vigtigste er, at du er afklaret med, hvilken slags lysekrone du mangler, før du går ud og finder den rigtige. På denne måde undgår du at blive forvirret og ende med at tage det forkerte valg, når du køber dine nye luksuslamper.  

Krystallamper
Hvis du virkelig vil gøre noget ekstra ud af din dagligstue – eller dit soveværelse – kan det ofte være enormt smukt med lysekroner af krystal. Krystallamper har et mere ekstravagant og unikt udseende end andre lysekroner, og så afspejler de lyset på en meget speciel og charmerende måde. Hele rummet vil blive forandret med krystallamper. De er som oftest dyrere end lysekroner af messing eller sølv, men til gengæld er du også sikker på at få noget for dine penge.
Når du køber krystallamper, kan du selv vælge, om det skal være med elektriske lys eller med stearinlys, på bedste traditionelle vis. Der er naturligvis fordele og ulemper ved begge løsninger. Stearinlys giver et meget varmt og neddæmper lys, men til gengæld brænder de hurtigt ned, og skal derfor ofte udskiftes. Dette skal du ikke bekymre dig om, hvis du bruger glødepærer – disse kan ydermere fås i gullige farver, så du kan komme tæt på det unikke lys, som traditionelle lysekroner afgiver. 

 

Kommentarer

  1. tanja
    15. Mar 2013 10:35
    1

    Der på lampe-hjemmesiden.dk har de bare de fedeste lysekroner man kunne tænke sig, det er værd lige at tjekke dem ud.